Lacrimi artificiale

Ai ochii roșii, iritați, uscați sau obosiți? Tratează-te și crește confortul ocular cu ajutorul lacrimilor artificiale! Acestea sunt picături oftalmice lubrifiante care ajută hidratarea ochilor pe parcursul zilei. Îți vor reduce semnificativ roșeața și vor înlătura senzația de uscăciune și corp străin din ochi, fără să afecteze ochii. Alegerea tipului de lacrimi artificiale se face numai cu recomandarea medicului oftalmolog specialist. Pot fi folosite cu lentile de contact. 

Producători: Categorii:
Lacrimi artificiale - Picături oftalmice ReNu MultiPlus Drops 8 ml

Picături oftalmice ReNu MultiPlus Drops 8 ml

18.00 Lei Disponibil

Nr. voturi 120

Lacrimi artificiale - Picături oftalmice Artelac TripleAction 10 ml

Picături oftalmice Artelac TripleAction 10 ml

46.00 Lei Disponibil

Nr. voturi 9

Picături oftalmice Artelac TripleAction Bausch și Lomb Artelac TripleAction picăturile de ochi hidratante sunt o soluție eficientă pentru persoanele ce au simptome mai grave ale sindromului de ochi uscat. Se aplică cu ușurință, elimă repid sentimentul neplăcut de mâncărime, arsură și alte iritații. Hidratează toate cele trei straturi de film lacrimal.

Lacrimi artificiale - Picături oftalmice Biotrue MDO 10 ml

Picături oftalmice Biotrue MDO 10 ml

49.00 Lei Disponibil

Nr. voturi 0

Picături oftalmice Biotrue MDO 10 ml

Lacrimi artificiale - Recugel 10 g

Recugel 10 g

27.00 Lei Disponibil

Nr. voturi 6

Recugel gel de ochi ameliorează simptomele de iritare a ochilor și oboseală și de asemenea, ajută la recuperarea în cazul deteriorării corneei. Datorită ingredientelor sale eficiente, Recugel ajută de asemenea viteza de vindecare și regenerare după leziuni sau chirurgie oculară. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați 1 picătură în sacul conjunctival (spațiul dintre ploapa inferioră a ochiului și globul ocular) de 3 ori – 5 ori pe zi.