Despre noi

Videt.ro și-a început activitatea în anul 2011, iar până în momentul de față a livrat peste 160.000 de lentile de contact la aproximativ 20.000 de clienți. Showroom-ul din București este încă o dovadă a seriozității și a deservirii prompte a clienților noștri prin ridicare comenzilor direct din magazin, efectuarea de consultații și adaptarea lentilelor. Acum poți proba și ochelarii direct la noi. Videt.ro deține avizele necesare de la producători și comercializează doar produse avizate la nivel european. Alege să cumperi inteligent și rapid! Alege să fii parte din comunitate Videt.ro

Showroom București

Showroom: Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București, cod poștal 010577
Google Maps: Navigare
Program de lucru: Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
Date de contact complete
031.229.6844
contact@videt.ro

Comentarii

Postează comentariu

Toader

Buna ziua! Mai este deschisa optica de la Obor? Am vazut ca showroom-ul este in alta locatie. Multumesc!

info@videt.ro

Bună Toader,

Optica din Mihai Bravu nu mai este disponibilă, ne-am mutat optica și showroom-ul în Calea Dorobanților 126–130.

Zi frumoasă!

Catalina

Buna ziua. Doresc sa aflu daca se pot realiza lentile de contact pentru astigmatism cu urmatoarele dioptrii: ochi drept: sfera +2,75, cilindru +3,25, ax 65; ochi stang: sfera +1,50, cilindru +3,75, ax 105.

info@videt.ro

Bună Cătălina,

Prescripția ta este pentru ochelari, pentru a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special. Lentilele de contact nu se fabrică cu parte cilindrică cu dioptrie pozitivă și în acest caz medicul tău trebuie să realizeze o transpoziție, să transforme dioptria pentru ochelari în dioptrie pentru lentile de contact.

Zi frumoasă!

info@videt.ro

Bună Aurelia,

Produsele Biofinity toric si Biofinity xr toric sunt identice, Biofinity xr toric reprezintă extensia de dioptrii pentru partea cilindrică, a lentilelor Biofinity toric.

O zi frumoasă!

Aurelia

Buna, Va rog să mă lămuriți care eate diferența dintre lentile de contact Biofiniti toric și Biofinit XR toric de la Cooper VisionDin descriere par avea aceleași proprietăți. Mulțumesc.