Despre noi

Videt.ro și-a început activitatea în anul 2011, iar până în momentul de față a livrat peste 160.000 de lentile de contact la aproximativ 20.000 de clienți. Showroom-ul din București este încă o dovadă a seriozității și a deservirii prompte a clienților noștri prin ridicare comenzilor direct din magazin, efectuarea de consultații și adaptarea lentilelor. Acum poți proba și ochelarii direct la noi. Videt.ro deține avizele necesare de la producători și comercializează doar produse avizate la nivel european. Alege să cumperi inteligent și rapid! Alege să fii parte din comunitate Videt.ro

Showroom București

Showroom: Calea Dorobanților, nr 126-130, sector 1, București, cod poștal 010577
Google Maps: Navigare
Program de lucru: Luni - Vineri, 09.00 - 20.00; Sâmbătă, 10.00-16.00
Date de contact complete
031.229.6844
contact@videt.ro

Comentarii (16)

Pages comments: Reply to # - Anulează
#152
Iordache Florin

Buna ziua, Am fost la un consult oftalmologic. am prescriptia de la mededic, si doresc o pereche de ochelari intermediari de aproape cu lentile Zeiss sau Hoya.Va pot trimite prescriptia on-line si sa-mi faceti o recomandare? Multumesc,

#157
info@videt.ro

Bună ziua!

Vă așteptăm cu mare drag în Showroom-ul nostru pentru a vi se face o ofertă de preț și plasa o comandă în funcție de parametrii din rețetă și tratamentele pe lentilă pentru care optați. Aceste comenzi se pot plasa doar în Showroom.

O zi frumoasă!

Echipa Videt

#36
Daniel Stoian

Buna ziua, Doresc sa stiu daca aveti medic oftalmolg disponibil pentru un consult oftalmologic (prescriere ochelari si lentile de contact) in luna septembrie. Multumesc !

#37
info@videt.ro

Bună Daniel,

Poți realiza online o programare la medicul oftalmolog, in zilele de vineri - program 09.00 - 13.00

Tipul consultației: Utilizatori NOI de lentile de contact - prescriere și adaptare lentile

Click aici: https://www.videt.ro/optica.html

Te așteptăm!

#32
Alexandra Neamtu

Buna ziua! As dori sa va intreb aproximativ in cat timp se livreaza lentilele pentru astigmatism ( Acuvue Oasys de exemplu) .Multumesc. O zi buna!

#33
info@videt.ro

Bună Alexandra,

Lentilele torice, pentru astigmatism au de regulă un termen de expediere de 2-3 zile lucrătoare, dar pentru a vedea data exactă când se expediază un produs, trebuie să mergi la pagina produsului, să îi completezi toți parametrii, iar în dreapta acestuia site-ul îți arată această informație.

Zi frumoasă!

#29
Ana

De site-ul dumneavoastră nu il pot localiza pe site-ul Ray Ban ca fiind magazin certificat pentru vanzarea de ochelari si rame de ochelari Ray Ban?

#31
info@videt.ro

Bună Ana,

Produsele noastru sunt achiziționate de la Luxottica Group, suntem în curs de a primi certificarea de Certified Reseller, sperăm ca în cel mai scurt timp să ne găsiți listați pe site-ul lor.

Zi frumoasă!

#28
Elena Viscol

Buna ziua, aveti si un doctor(ă) pentru consultatii, as dori sa vin maine. Sunt interesată de a cumpăra lentile de contact. Multumesc.

#30
info@videt.ro

Bună Elena,

Consultațiile realizate de către medicul oftalmolog sunt disponibile în zilele de marți, program 09.00 - 13.00, doar pe bază de programare. Pentru ziua de astăzi nu mai sunt locuri disponibile, dar te așteptăm începând cu 6 august. Te poți programa online aici: https://www.videt.ro/optica.html sau telefonic la nr 031.229.6844.

Zi frumoasă!

#23
Toader

Buna ziua! Mai este deschisa optica de la Obor? Am vazut ca showroom-ul este in alta locatie. Multumesc!

#24
info@videt.ro

Bună Toader,

Optica din Mihai Bravu nu mai este disponibilă, ne-am mutat optica și showroom-ul în Calea Dorobanților 126-130.

Zi frumoasă!

#16
Catalina

Buna ziua. Doresc sa aflu daca se pot realiza lentile de contact pentru astigmatism cu urmatoarele dioptrii: ochi drept: sfera +2,75, cilindru +3,25, ax 65; ochi stang: sfera +1,50, cilindru +3,75, ax 105.

#17
info@videt.ro

Bună Cătălina,

Prescripția ta este pentru ochelari, pentru a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special. Lentilele de contact nu se fabrică cu parte cilindrică cu dioptrie pozitivă și în acest caz medicul tău trebuie să realizeze o transpoziție, să transforme dioptria pentru ochelari în dioptrie pentru lentile de contact.

Zi frumoasă!

#11
info@videt.ro

Bună Aurelia,

Produsele Biofinity toric si Biofinity xr toric sunt identice, Biofinity xr toric reprezintă extensia de dioptrii pentru partea cilindrică, a lentilelor Biofinity toric.

O zi frumoasă!

#5
Aurelia

Buna, Va rog să mă lămuriți care eate diferența dintre lentile de contact Biofiniti toric și Biofinit XR toric de la Cooper VisionDin descriere par avea aceleași proprietăți. Mulțumesc.