Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lentile)

157.00 Lei
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. vineri 24.9. vineri 24.9. vineri 24.9. vineri 24.9. Selectează parametrii
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 199 Lei

7.99 Lei
5.99 Lei
Gratuit
157.00 Lei

Lentilele de contact Dailies AquaComfort Plus Multifocal

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal sunt lentile de contact zilnice de la compania #, destinate corecției prezbiopiei. Această afecțiune apare aproape la toate persoanele, în jurul vârstei de 40 de ani.

Precision Profile design

Această tehnologie funcționează pe principiul de tranziție lină între zonele optice centrale. Partea centrală a lentilei este proiectată pentru vederea de aproape urmând apoi un transfer continuu spre marginea lentilei care este proiectată pentru o vedere clară la distanță. Ochiul uman are abilitatea naturală de a folosi zona din lentilă de care are nevoie în fiecare moment. Această tehnologie îmbunătățește de asemenea calitatea vederii și menține o poziție stabilă a lentilei pe ochi.

Hidratare superioară ,confort mărit

Prima hidratare a lentilelor este dată de substanța HPMC , conținută de ambalajul lentilei care devine efectivă de la prima purtare. Hidaratarea lentilelor pe parcursul întregii zile este asigurată de agentul de hidratare PEG și substanța emolientă PVA. Substanța PVA este conținută în materialul din care sunt confecționate lentilele și la fiecare clipit aceasta este eliberată la suprafață. În medie o persoană clipește de 11 000 de ori pe parcursul unei zile.Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!
Caracteristici
Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.70
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Diametru: 14.00
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 26 Dk/t
Nivel de apă: 69%
Numele produsului: Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Add: HI (MAX ADD +2.50), LO (MAX ADD +1.25), MED (MAX ADD +2.00)
Materialul lentilelor: Nelfilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Filtru UV: Nu

Comentarii (1)

Aveți întrebări?

Anonymous

Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutați am mai comandat de la dvs si nu am atiut ce sa aleg. Distanta +0,75 si pt aproape + 2,50 . Pt aceste lentile cum trebuie sa comand. Multumesc!

Răspuns

info@videt.ro

Bună ziua!

În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru plasarea unei comenzi, ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@videt.ro sau la numărul 031.229.6844 (Luni-Vineri: 10:00-18:00).

O zi frumoasă!