CRAZY LENS - Black Out - lentile zilnice cu dioptrie (2 lentile)

89.00 Lei 48.95 Lei
91% recomandă
În stoc
Culoare
  Data estimată de expediere 1 buc. vineri 3.12. vineri 3.12. vineri 3.12. vineri 3.12. Selectează parametrii
  delivery Cost livrare:
  Fan Courier
  Ridicare din locații fixe
  Comenzi de minim 199 Lei

  7.99 Lei
  5.99 Lei
  Gratuit
  89.00 Lei 48.95 Lei

  Lentile colorate CRAZY LENS Black Out

  Vrei ca ochii tăi să aibă o expresie înfricoștoare și goală? Poți alege lentilele CRAZY LENS Black Out. Cu lentilele de contact Black Out ochiul tău devine un tunel spațial negru. Culoarea neagră îți acoperă irisul și ochii tăi devin negri.
  Ochii negri sunt potriviți în special pentru costume de groază, fantome, ghiocei ... Dar cu siguranță vă veți putea gândi la o mulțime de alte deghizări, care vor completa perfect lentilele de contact negre Black Out.

  Lentilele colorate de unică folosință - o alegere confortabilă

  Lentilele colorate de unică folosință sunt create pentru atât pentru utilizarea zilnică, cât și ocazională. Lentilele de unică folosință sunt cea mai sănătoasă și comfortabilă opțiune de lentile pentru a fi utilizate, pentru că nu au nevoie de îngrijire. La finalul zilei arunci lentilele utilizate, iar dimineața începi o pereche nouă. Lentilele colorate de unică folosință sunt cea mai bună alegere pentru utilizatorii noi, pentru utilizatorii cu ochi sensibili și pentru oricine vrea să se bucure de o culoare diferită a ochilor din când în când..

  Niciodată nu folosi lentilele de unică folosință în timp ce dormi și nu depăși perioada de purtare indicată.

  Lentile colorate CRAZY LENS

  Lentilele de contact CRAZY LENS sunt un brand delentile colorate zilnice crazy folosite mai ales în industria entertainamentului. Culorile lor expresive, ciudate și designul lor unic se vor completa perfect cu ținuta ta de petrecere, ajutându-te să fii în centrul atenției și să ai un aspect total diferit și nou.
  Te duci la o petrece deghizat? Îți plac transformările totale? Faci video-uri pe Youtube sau Instagram cu machiaje speciale? Atunci nu poți face asta fără lentilele CRAZY LENS. Lentilele colorate CRAZY LENS se potrivesc, de asemenea, și ochilor închiși la culoare. Acoperă culoare naturală a ochilor, așa că rezultatul final este foarte convingător, iar ținuta și aspectul tău vor obține cele mai bune aprecieri!
  Lentilele colorate CRAZY LENS sunt realizate din hidrogel, mai exact din Polyhema, care este foarte rezistent la depozitele de proteine. 43% din lentilă este apă, ceea ce asigură o lentilă umedă, adaptailă și flexibilă.
  Lentilele CRAZY LENS lau și filtru UV, care asigură protecție pe suprafața ochilui pe care o acoperă împotriva razelor dăunatoare de tip UVA și UVB.

  Caracteristici
  Culoarea: Negru, Special
  Producători: Gelflex
  Rază de curbură: 8.60
  Diametru: 14.20
  Număr lentile pe cutie: 2 lentile
  Frecvența de înlocuire: 1 zi
  Termen de valabilitate: minim 12 de luni
  Permeabialitatea oxigenului: 13,36 Dk/t
  Nivel de apă: 43%
  Numele produsului: CRAZY LENS
  Dioptrie: de la -8.00 la +6.00
  Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
  Materialul lentilelor: Polyhema
  Filtru UV: Da

  Comentarii

  Aveți întrebări?