Clariti 1 day multifocal (30 lentile)

PRP: 270.00 Lei 159.00 Lei
Diferență: 111.00 Lei
94% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. luni 27.3. Selectează parametrii
PRP: 270.00 Lei 159.00 Lei
Diferență: 111.00 Lei
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Galati (Shopping City) Gratuit
Ridicare din showroom - Sun Plaza Gratuit
Ridicare din Videt Delfinului (Pantelimon 245, bl.51, parter) Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
Ridicare din showroom - Brândușelor 2-4 (vis-a-vis de Mall Vitan) Gratuit

Clariti 1 day multifocal

Clariti 1 day multifocal asigură vedere perfectă la toate distanțele. Aceste lentile de contact multifocale produse de CooperVision sunt create din silicon-hidrogel. Ele rămân confortabile pe durata întregii zile datorită unei tehnologii speciale de reținere a umidității. Lentilele sunt perfecte pentru persoanele cu un stil de viață activ. Conține 30 de lentile.

Silicon-hidrogel

Claritiy 1 day sunt fabricate din materialul Somofilcon A, un tip de silicon-hidrogel. Acest material foarte avansat reține o cantitate mare de umiditate și asigură corneei un nivel mare de oxigen. Tehnologia WetLoc contribuie apoi la senzația de confort prin împrăștierea și eliberarea constantă a umidității pe durata întregii zile.

Lentilele de contact Clariti 1 day au filtru UVA și UVB. Totuși, nu uita că lentilele de contact nu pot niciodată să protejeze complet ochii tăi. Doar o pereche de ochelari de soare este potrivită pentru asta.

Corecția presbiopiei

Presbiopia este o afecțiune oculară care apare la vârste înaintate și este rezultatul degenerării naturale a ochiului. Primul simptom al presbiopiei apare în jurul vârstei de 40 de ani și este confirmat faptul că în jurul vârstei de 60 de ani, situația se stabilizează. Nu este un defect ocular în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o consecință naturală a procesului de îmbătrânire

Presbiopia este corectată cu lentile de contact multifocale, ce elimină nevoia de ochelari de citit. Aceste lentile sunt concepute cu diferite zone pentru vederea la apropiere și pentru vederea la distanță, iar creierulse antrenează în mod natural să utilizeze aceste zone diferite pentru a focusa obiecte la diferite distanțe. Presbiopia trebuie diagnosticată întotdeauna de un specialist oftalmolog, astfel încât să știi exact ce valori trebuie să comanzi.

Familia Clariti 1 day

CooperVision a adăugat Clariti 1 day multifocal la cunoscuta familie Clariti, deja existentă. Pe lângă aceste lentile multifocale, Clariti 1 day vine și în variantă de corecție sferică normală sau pentru astigmatism.

Caracteristici - Clariti 1 day multifocal (30 lentile)

Producători: CooperVision
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.10
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Nivel de apă: 56%
Permeabialitatea oxigenului: 86 Dk/t
Numele produsului: Clariti 1 day Multifocal
Dioptrie: de la -6.00 la +5.00
Add: High (+2.50D - +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Somofilcon A
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii