Clariti 1 day (90 lentile)

PRP: 495.00 Lei 212.00 Lei
Diferență: 283.00 Lei
98% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. marţi 31.1. Selectează parametrii
PRP: 495.00 Lei 212.00 Lei
Diferență: 283.00 Lei
Livrare gratuită la acest produs

Clariti 1 zi

Aceste lentile zilnice din silicon hidrogel produse de CooperVision au fost concepute pentru a corecta miopia și hipermetropia. Clariti 1 day oferă o gamă largă de parametri. Aceste lentile au fost proiectate cu cea mai mare grijă pentru a vă menține ochii sănătoși. Tehnologia WetLoc asigură un nivel ridicat de umiditate, combinat cu o transmisibilitate ridică de oxigen. Clariti 1 day sunt disponibile într-o cutie de 30 de lentile, precum și o cutie de 90 de lentile.

pachet de 30 de lentile/cutie Clariti 1 day.

Silicon hidrogel

Claritiy 1 day sunt fabricate din Somofilcon A, din silicon hidrogel. Acest material foarte avansat păstrează o mare umiditate, oferind în același timp corneei o cantitate mare de oxigen. Tehnologia WetLoc contribuie la un sentiment de confort de-a lungul întregii zile prin răspândirea și eliberarea umidității integrate în mod constant pe tot parcursul zilei.

Clariti 1 day sunt realizate cu filtru UVA și UVB . Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că o lentilă de contact nu vă poate proteja complet ochii. Numai o pereche bună de ochelari de soare este capabilă să facă acest lucru.

Familia Clariti 1 day

CooperVision a adăugat Clariti 1 day la familia lor deja destul de populară și accesibilă Clariti. Pe lângă aceste lentile cu o corecție normală, Clariti 1 zi vine cu o corecție pentru astigmatism, precum și o corecție multifocală.

Caracteristici - Clariti 1 day (90 lentile)

Producători: CooperVision
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.10
Număr lentile pe cutie: 90 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Nivel de apă: 56%
Permeabialitatea oxigenului: 86 Dk/t
Numele produsului: Clariti 1 day
Dioptrie: de la -10.00 la +8.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Somofilcon A
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii