Soluții Biotrue

Soluțiile Biotrue pentru îngrijirea ochilor sunt inspirate din procesele naturale biologice ale ochilor, produsele conținând elemente care se regăsesc chiar și în lacrimile pe care le produc glandele noastre în mod natural.

Tipuri de soluții Biotrue

Biotrue este un brand dedicat îngrijirii ochilor și a lentilelor de contact, paleta sa de produse incluzând picături oftalmice pentru hidratarea ochilor, soluții pentru lentile de contact, lentile de contact de o zi, pe care le găsești și în magazinul nostru online, Videt.ro.

Picături oftalmice Biotrue MDO

 • Acestea sunt o soluție ideală pentru calmarea și hidratarea instantanee a ochilor uscați, îndeosebi dacă petreci mult timp în fața ecranelor cu lumină albastră sau ești expus la factori de stres din mediul înconjurător.
 • Picăturile Biotrue conțin glicerină, un ingredient activ pentru hidratarea ochilor, pe care îl găsim, de altfel, și în lacrimile noastre naturale. Acest element ajută la calmarea ochiului, combate iritarea și uscarea lui.
 • Un alt ingredient principal din soluțiile oftalmice Biotrue este hialuronatul de sodiu (Hyaluronan) care contribuie la buna hidratare și calmare a ochilor uscați, obosiți, iritați și apoși.
 • De asemenea, picăturile oftalmice Biotrue includ pe lista de ingrediente și electroliți și antioxidanți, benefici în asimilarea corespunzătoare a hialuronatului de sodiu, respectiv în protecția împotriva radicalilor liberi.
 • Picături oftalmice Biotrue MDO nu conțin conservanți, au doze multiple și se pot utiliza timp de 6 luni de la deschidere.
 • Ajută la lubrifierea lentilelor și poate fi folosit în timp ce purtați atât lentile moi, cât și lentile dure.

Soluție de lentile de contact Biotrue

 • Biotrue include în gama sa de produse și o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact, inspirată de fiziologia ochiului uman. Cu ajutorul acestei soluții, putem asigura un nivel optim de hidratare de până la 20 ore, deoarece conține elemente pe care le regăsim și în mod natural în lacrimile umane care lubrifiază și hidratează, protejând în același timp ochii.
 • Soluția Biotrue pentru îngrijirea lentilelor de contact ajută și la combaterea și eliminarea proteinei denaturate care se poate acumula în urma purtării mai îndelungate a lentilelor.
 • pH-ul soluției Biotrue are o valoare similară cu a lacrimilor umane și este perfectă pentru ochii sensibili.
 • Această soluție curăță și dezinfectează în mod eficient lentilele de contact. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon cu hidrogel.

Sfaturi de utilizare a soluției Biotrue pentru lentilele de contact

 • Adaugă soluție și începe să cureți lentilele (prin masarea pe ambele părți) între degetul mare și degetul arătător, sau direct în palmă, folosind degetul arătător.
 • Apoi clătești lentilele cu o soluție proaspătă. Pentru asta poți să așezi lentilele în suportul dedicat (fiecare pachet de soluție include și un suport steril pentru depozitarea lentilelor), unde pui soluție proaspătă și le lași peste noapte. Dimineața, după aplicarea lentilelor, nu uita să arunci soluția din suport și să îl cureți după utilizare.
 • E important să nu atingi vârful recipientului, ca să menții soluția sterilă.

Avantajele utilizării soluțiilor Biotrue pentru lentilele tale de contact

Soluțiile Biotrue pentru lentilele de contact sunt create special pentru a oferi un confort ridicat ochilor. Ingredientele utilizate în soluțiile Biotrue sunt alese cu grijă și, împreună, au un efect emolient, dezinfectant și hidratant asupra lentilelor de contact, respectiv asupra ochilor în timpul purtării.


Mai mult, utilizarea soluțiilor Biotrue pentru îngrijirea și curățarea lentilelor de contact oferă oferă beneficii importante pentru purtător:

 • Purtarea lentilelor de contact îngrijite cu soluțiile Biotrue devine mult mai confortabilă datorită pH-ului echilibrat în funcție de cel al ochilor noștri, din lacrimile sănătoase.
 • Soluțiile Biotrue conțin Hyaluronan (hialuronat de sodiu), un ingredient care hrănește și hidratează ochii și pe care îl regăsim în mod natural în lacrimile produse de glandele noastre lacrimare. Așadar, nu vei simți nicio senzație de uscăciune în timpul purtării lentilelor de contact.
 • Lentilele rămân hidratate până la 20 ore de purtare.
 • Soluțiile Biotrue au și un rol de curățare și dezinfectare, omorând 99.9% din bacteriile testate.
 • Previn depunerile de proteine inactive, nesănătoase, care pot apărea odată cu purtarea îndelungată a lentilelor de contact. Mai mult, formula utilizată în soluțiile Biotrue pentru lentilele de contact ajută la îndepărtarea acelor proteine, menținând active proteinele din lacrimile sănătoase care hidratează ochiul.
Mai multe informații Mai puține informații
Ai vizualizat toate produsele cu filtrele selectate. Dacă dorești să vezi și alte produse, selectează alte filtre.