Biofinity XR (3 lentile)

120.00 Lei 99.60 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 6.12. Stock day info: Today 6. decembrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 6. decembrie Selectează parametrii
Adaugă
29.64 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 199 Lei

7.99 Lei
5.99 Lei
Gratuit
120.00 Lei 99.60 Lei

Lentile de contact Biofinity XR

Biofinity XR sunt lentile lunare, din silicon hidrogel, de la producătorul CooperVision, cu posibilitatea de port continu, chiar și în timpul somnului. Sunt destinate corecției miopiei și hipermetropiei. Sunt disponibile într-o gamă largă de dioptrii,pozitive și negative.

Conținutul de apă și permeabilitatea oxigenului

Substanța Comfilcon A din care sunt fabricate lentilele combină o mare cantitate de apă cu o permeabilitate ridicată a oxigenului. Ca urmare, lentilele Biofinity XR sunt perfect echilibrate în ceea ce privește conținutul de apă și transmisibilitatea oxigenului.

Oxigenarea corneei

Siliconul este una dintre cele mai hidrofobe, impermeabile, substanțe. În cazul lentilelor clasice din hidrogel, cu cât lentila conține mai multă apă cu atăt și transmisibilitatea oxigenului este mai mare. În cazul siliconului hidrogel transmiterea de oxigen gazos și a metaboliților are loc pe bază de trecere a acestora prin canale microscopice în lentilă.

Tehnologia AQUAFORM

Datorită tehnologiei AQUAFORM Comfort Science™ aceste lentile își mențin hidratarea o lungă perioadă de timp fără a fi necesară utlilzarea aditivilor, agenților de umectare sau tratamentelor de umectare de suprafață. Suprafața lor fină, umedă este făcută astfel încăt să nu rețină depozite proteice iar marginile rotunjite măresc considerabil confortul la purtare.

Modul de utilizare a lentilelor de contact Biofinity XR

Lentilele de contact Biofinity XR sunt destinate purtării zilnice. Acestea pot fi purtate doar pe timpul zilei sau chiar și pe timpul somnului. Pentru portul extins vă recomandăm să cereți sfatul specialistului oftalmolog.

Rezistența lentilelor de contact Biofinity XR la depunerile proteice

Materialul lentilelor de contact nu conține ioni (particule încărcate electric). Prin urmare, este rezistent la acumularea de proteine ​​și depozite de lipide, care sunt o parte normală a lacrimilor și mediului extern.

Confortul purtării

Suprafață frontală asferică îmbunătățește proprietățile optice ale lentilei, crește acuitatea vizuală în condiții de luminozitate scăzută și permite corectarea astigmatismului și prezbiopiei. Marginile rotunjite ale lentilelor oferă un confort sporit și previne iritarea ochilor. Suprafața posterioară a lentilei este curbată,acest lucru contribuind la o distribuție uniformă a presiunii exercitată de lentilă, pe toată suprafața ochiului.Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!
Caracteristici
Producători: CooperVision
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.00
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 128 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 48%
Numele produsului: Biofinity XR
Materialul lentilelor: Comfilcon A
Dioptrie: de la -20.00 la +15.00
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
O alternativă
inteligentă

TopVue Air (6 lentile)

  • respirabilitate ridicată
  • conținut ridicat de apă
  • hidratare pe bază de hialuronat de sodiu
Preț: 59.40 Lei
O alternativă
inteligentă

Comentarii (1)

Aveți întrebări?

Anonymous

Este o vrajeala cu reducerile,asta e prețul real 99 de lei. Nu mai prostiți lumea cu reducerile voastre

Răspuns

info@videt.ro

Bună ziua!

Toate campaniile noastre sunt afișate pe site și dacă aveți nevoie de informații suplimentare, puteți să ne contactați la numărul 031.229.6844.

O zi frumoasă!