Biofinity Toric (3 lentile)

attributesPrimary

luni 22.7.

cleaner
blank
Adaugă
32 Lei

90.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
Comenzi mai mari de 169 ron
12.00 Lei
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Șos. Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 169

TopVue Air for Astigmatism (3 lentile)

Încearcă o alternativă inteligentă!

TopVue Air for Astigmatism sunt caracterizate de transmisibilitatea mare a oxigenului, în timp de mențin nivelul ridicat de apă.

Preț: 89.00 Lei
Economisește: 1.00 Lei
Mergi la produs
Garantie banii inapoi
Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., puteți returna în termen de 60 zile de la livrare, cel mult 2 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor.
TOPUL lentilelor torice
Datorită confortului ridicat din timpul purtării și a prețului avantajos, aceste lentile au devenit rapid cele mai bine vândute lentile torice.

Comentarii

Adaugă comentariu

Laura

Buna ziua , am lentile de proba de acest fel. Insa pe reteta pentru lentile la ax la ochiul stang scrie 165 de grade. Dar vad ca nu este asa ceva . Sa fie oare o gresala ?

info@videt.ro

Bună Laura,

Lentilele Biofinity Toric se realizează doar cu valori pentru ax din 10 în 10, este posibil să fie o eroare pe rețeta primită de la medicul tău oftalmolog. Dacă ai blisterul de la lentilele de contact de probă acesta conține toate informațiile de care ai nevoie.

Zi frumoasă!

simona

buna ziua, este mare diferenta la diametru intre 14.5/14.4? am folosit doar frequency cu diametru 14.4 si as vrea sa incerc si lentile cu port continuu biofinity toric dar nu exista si cu diamentru 14,4 asa cum am eu reteta. multumesc

info@videt.ro

Bună Simona,

Este o diferență foarte mică între diametru de 14.5 și 14.4, o diferență insesizabilă.

Există însă diferențe între lentilele Frequency și Biofinity, acestea sunt fabricate din materiale diferite(hydrogel și respectiv Silicon Hydrogel), au nivelul de apă diferit cât și nivelul de transmisibilitate al oxigenului, aceste diferențe pot fi resimțite de către ochiul tău.

Dorim să îți reamintim că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și orice modificare de produs se realizează doar cu acordul medicului tău oftalmolog.

O zi plăcută Echipa Videt.ro

Mihaila Cosmin

1. Da ,am realizat un consult special. 2. Am mai purtat doar lentile de proba. 3. Momentan nu am utilizat nici o solutie de intretinere pentru lentile deoarece am dorit niste lentile cu care pot dormii ,si pot sta mai mult timp fara sa le dau jos ,de aceea am alens Biofinity Toric. 4. Nu folosesc picaturi oftalmice.

info@videt.ro

Bună Cosmin,

Îți mulțumesc pentru răspuns.

Într-adevăr lentilele Biofinity Toric permit portul continuu(zi-noapte) doar că este posibil ca ochiul tău să fie sensibil sau uscat și să nu poți adopta acest mod de utilizare. Utilizarea lentilelor de contact cu port continuu se realizează doar la recomandarea medicului oftalmolog și doar sub supravegherea acestuia.

Deasemenea, dorim să îți reamintim că producătorul CooperVision recomandă utilizarea lentilor Biofinity Toric cu modul de purtare continuu pe o perioadă de 6 nopți/7 zile urmând ca în a 7 zi/8 noapte lentila să fie depozitată pentru minimum 6 ore în soluție de curățare și hidratare.

Conform informațiilor furnizate de tine, este posibil ca lentila să fie deshidratată, motiv pentru care acestă își pierde din elasticitate și flexibilitate.

O soluție de curățare și hidratare ar putea ajuta lentilă să își recapete proprietățile, iar utilizarea picăturilor oftalmice ar putea ajuta lentila atunci când o folosești cu port continuu.

Îți stăm la dispoziție pentru informații suplimentare.

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

Mihaila Cosmin

Buna ziua! Am achizitionat aceste lentile acum doua zile si am o problema in legatura cu ele. Lentilele se misca de pe iris si vederea devine incetosata. Adica nu stau centrate pe iris mereu ,si este foarte enervant acest lucru. Aveti vreu sfat ,ce as putea face?

info@videt.ro

Bună Cosmin,

Pentru a înțelege cât mai bine situația ta, te rugăm să ne furnizezi informații suplimentare:

  1. Ai realizat un consult special pentru lentile de contact?
  2. Ai mai purtat lentile de contact, dacă da – ai mai purtat lentilele de contact – Biofinity Toric?
  3. Ce soluție de întreținere pentru lentile utilizezi?
  4. Folosești picături oftalmice?

Așteptăm răspunsul tău! :)

O zi frumoasă Echipa Videt.ro

Ghita Diana

Because oxygen is transmitted most efficiently through the silicone component of silicone hydrogels, increasing water composition generally decreases the oxygen permeability of the material. That is why for most silicone hydrogels, higher water content is associated with lower Dk. For example, lotrafilcon A has a water content of 24 percent with a Dk of 140 units. In comparison, lotrafilcon B has a higher water content of 33 percent and a Dk of 110 units. In contrast, comfilcon A has a water content of 48 percent and a Dk of 128 units, while enfilcon A has a water content of 46 percent and a Dk of 100 units. For silicone hydrogel materials, these are unexpectedly high Dk values for their corresponding water contents. Atunci.. de ce atat nivelul de apa, cat si transmisibilitatea oxigenului sunt mai mari fata de cele de la Air Optix?

info@videt.ro

Bună Diana,

Există o diferență între parametri lentilelor, respectiv Dk și Dk/t. Dk reprezintă permeabilitatea materialului, în timp ce Dk/t reprezintă transmisibilitatea oxigenului pe grosimea lentilei. Chiar dacă lentilele sunt fabricate din același material sau din materiale asemănătoare valorile Dk/t-ului pot să difere în funcție de tehnologia de fabricație a lentilei (formă, grosime etc). De aceea unele lentile pot avea atât o valoare mare a dk/t cât și o valoare mare a conținutului de apă.

o zi frumoasă. Echipa Videt.ro

Biofinity® Toric

Aquaform® Technology

Datorită acestei tehnologii și materialului silicon-hidrogen, ochii primesc mai mult oxigen și lentila menține umiditatea naturală, senzația fiind una de confort și prospețime pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Materialul este acum, mult mai rezistent la deshidratare și la depunerile proteice!

Design toric

Design optimizat pentru o orientare mai stabilă și viziune impecabilă, imediat de la aplicare.

Lentilele Biofinity® Toric sunt recomandate pentru portul zilnic, cu frecvență de înlocuire lunară. Pentru uzul extins, de până la 7 zile/6 nopți consecutiv, vă sfătuim să cereți sfatul medicului specialist!

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Producători: CooperVision
Diametru: 14.50
Rază de curbură: 8.70
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 116 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Termen de valabilitate: minim 32 de luni
Nivel de apă: 48%
Materialul lentilelor: Comfilcon A
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -10.00 la +8.00
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da