0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergi la coș

Lentile de contact Alcon

Alcon este un celebru producător medical, cu o vechime de peste 70 de ani pe piața de produse dedicate zonei de chirurgie oftalmologică și optică medicală. Alcon a introdus pe piață o mulțime de tehnologii inovatoare, dezvoltate, pe de o parte, pentru operarea și tratarea anumitor afecțiuni precum cataracta sau alte intervenții chirurgicale oftalmologice (de exemplu, lentile de contact speciale intraoculare, menite să trateze cataracta, presbiopia sau astigmatismul), iar pe de altă parte, pentru corectarea obișnuită a deficiențelor de vedere prin lentile de contact de cea mai înaltă calitate, aplicabile direct pe ochi.

Tipuri de lentile de contact din gama Alcon

În gama de produse Alcon găsești lentile de contact de unică folosință, zilnice și cu purtare extinsă. Compania Alcon este renumită pe piață pentru faptul că nu face compromisuri când vine vorba de siguranță și calitate, investind anual în cercetare și dezvoltare.

Alcon are în portofoliul său câteva branduri de lentile de contact inovatoare și foarte hidratante, atât clasice, cât și colorate, pentru cei care doresc și o schimbare de look, printre care se regăsesc lentilele:

Lentile Alcon gama Dailies Total 1

 • Sunt singurele lentile de contact din silicon hidrogel din gama producătorului Alcon, având un conținut variabil de apă.
 • Tehnologia de producție combină hidrogelul clasic material, ce are un conținut mare de apă, cu siliconul hidrogel, care permite permeabilitatea oxigenului spre cornee. Prin folosirea ambelor materiale este obținut cel mai bun rezultat - o cantiate suficientă de apă și o permeabilitate mare a oxigenului. Această combinație de materiale face lentila netedă și confortabilă pe toată perioada purtării, nemaiavând senzația de ochi iritați.
 • Sunt lentile de contact zilnice, asta însemnând că în fiecare zi se utilizează o lentilă nouă, pe care, la finalul zilei, o arunci la gunoi. Aceasta este una din cele mai confortabile și sănătoase metode de a purta lentile de contact, eliminând riscul depunerilor proteice. În plus, nu mai e nevoie să te preocupi de curățarea și păstrarea lentilelor.

Lentile Alcon gama DAILIES® AquaComfort Plus™

 • Acest model de lentile de contact de la Alcon sunt dezvoltate după tehnologia TAM (Triple Action Moisture), prin utilizarea anumitor ingrediente care oferă un plus de confort și hidratare a globului ocular în timpul purtării.
 • Sunt lentile de contact de unică folosință, cu frecvență de înlocuire zilnică. După fiecare purtare, lentila se aruncă și se înlocuiește a doua zi cu una nouă.
 • HPMC, ingredient care optimizează vâscozitatea pentru a oferi o senzație moale, mătăsoasă și confort exceptional, încă de la aplicare.
 • PEG este un agent de hidratare, ce se eliberează cu fiecare clipire, și un potențiator de confort, ce păstrează umiditatea lentilei, pe tot parcursul zilei. Fiecare clipit conferă o senzație naturală și sănătoasă.
 • PVA stabilizează filmul lacrimar, pentru o viziune mai clară, toată ziua.

Lentile Alcon gama Air Optix

 • Principalul atu al lentilelor de contact din gama Air Optix de la Alcon este respirabilitatea lor, care permite fluxul optim de oxigen la nivelul ochilor, conferind astfel o senzație sănătoasă și naturală.
 • Sunt pentru purtare mai îndelungată, pe perioada a 30 de zile, și oferă beneficii în corectarea astigmatismului și presbiopiei.
 • Materialele patentate AIR OPTIX® asigură umiditatea și hidratarea pe tot parcursul zilei, împiedicând uscarea lentilelor. De asemenea, lentilele au o rezistență ridicată la depunerile proteice care pot surveni, în general, în urma purtării îndelungate a lentilelor de contact. Sunt prevăzute cu o suprafață fină, special concepută pentru a rezista și împiedica depunerile proteice.
 • Conținutul de apă este de 33%, iar materialul silicon-hidrogen permite absorbția oxigenului până la 5 ori mai mult față de materialele obișnuite pe bază de hidrogen. Acest tip de silicon-hidrogen face ca lentilele de contact din această gamă să fie cele mai confortabile și economice în sfera lentilelor de contact care asigură un maxim de confort pentru întreaga zi.
 • Pentru portul extins, pe timp de noapte, se recomandă consultarea medicului specialist.

Lentile de contact colorate Alcon

De la Alcon poți lua lentile în nuanțe naturale și expresive, pentru o privire vibrantă. Cele mai populare lentile colorate sunt cele în nuanțe de violet și albastru. Același producător propune și lentilele Freshlook, printre cele mai bine vândute la Videt, cu lentilele Color și ColorBlends (datorită sistemului de trei pelicule de culoare care acoperă culoarea mai închisă a ochilor).

Mai multe informații
Ai vizualizat 48 produse din 125.
Top