Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (6 lentile)

259.00 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere marți 21.5. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Adaugă 34.99 Lei 29.99 Lei
Livrare gratuită la acest produs
259.00 Lei

Pachete speciale

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal sunt ultima versiune de lentile de contact multifocale de la Alcon din cunoscuta gamă Air Optix. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel cu transmisibilitate crescută la oxigen destinate corecției presbiopiei. Lentilele Air Optix plus HydraGlyde Multifocal asigură vederea impecabilă la toate distanțele (apropiere, intermediar, distanță).

Corectarea presbiopiei

Aceste lentile sunt create pentru corectarea vederii pe toate distanțele. Air Optix plus HydraGlyde Multifocal are mai multe zone optice între care ochiul poate avea o tranziție ușoară.
Lentilele oferă o imagine clară și constantă, indiferent dacă utilizați telefonul, monitorul unui computer aflat la distanță sau chiar în timp ce conduceți, unde va trebui să vedeți perfect atât la distanță cât și la aproapiere.

Combinație unică de tehnologii

Air Optix plus HydraGlyde Multifocal dispune de un material rezistent depunerilor de impurități . Datorită tehnologiei SmartShield® praful, produsele cosmetice și de machiaj sau orice alte depuneri nu vor adera atât de ușor pe suprafața lentilelor, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării .
De asemenea, aceste lentile multifocale ultrasubțiri dețin tehnologia HydraGlyde® Moisture Matrix , care menține lentilele hidratate pentru o perioadă mai lungă de timp și de aceea Air Optix plus HydraGlyde Multifocal therefore elimină simptomele sindromului de ochi uscat și asigură confortul pe tot parcursul zilei .
Materialul lentilelor Air Optix plus HydraGlyde Multifocal are o ușoară tentă de culoare, albastru deschis și acest lucru facilitează găsirea lentilele în blister și în suportul pentru lentile, făcând astfel mai ușoră manevrarea lentilelor.

Caracteristici - Air Optix plus HydraGlyde Multifocal (6 lentile)

Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 138 Dk/t ptr -3.00 Dsf
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 33%
Numele produsului: Air Optix plus HydraGlyde Multifocal
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Add: High (+2,00 - +2,50), Low (+0,75 - +1,25), MED (MAX ADD +2.00)
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

TopVue Air Multifocal (6 lentile)

  • respirabilitate ridicată
  • Lubrifierea cu hialuronat de sodiu
  • Confort pe toată durata zilei
Preț: 176.00 Lei

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (6)

Aveți întrebări?
Dicu Marian

Buna seara! In Constanta, nu am auzit vreun medic sau cabinet, care sa dea lentile de proba! Daca achizitionez lentilele multifocale Air Optic plus Hydra Glyde multifocal, lunare, de la d-voastra, la valorile de +2,25 cu aditie Med(max+2), si nu ma acomodez cu ele, le pot returna??? Nu am purtat niciodata ochelari de vedere progresivi, si de asta intreb, lentilele de contact multifocale , au acelasi principiu? Respectiv, daca privesc in partea de jos, vad de aproape, iar daca privesc in partea de sus a lentilei, vad la distanta? In prezent,port lentile de distanta , Biofinity, Cooper Vision, achizitionate tot de la d-voastra, sunt f multumit, dar imi doresc sa nu mai port ochelarii pt aproape!

info@videt.ro

Bună ziua!

Lentilele de contact sunt rapid degradabile după desigilare, nu sunt transmisibile, și nu se vând la bucată (blister).

Cutia de lentile de contact reprezintă un kit, un întreg, iar odată desigilată o lentilă (blister) din interiorul acesteia se consideră produsul (cutia de lentile) consumat, ce nu se mai poate readuce la starea iniţială cu toate lentilele sigilate în interior, lentile din același lot ca cel înscris pe cutie și cu același termen de valabilitate.

Din acest motiv nu vom putea accepta returul, în cazul în care nu sunteți compatibil cu brandul.

Recomandarea noastră în continuare este să luați legătura cu un cabinet care vă poate ajuta cu oferirea lentilelor multifocale de probă.

Ulterior vă putem ajuta cu plasarea unei comenzi.

O zi frumoasă!

Dicu Marian

Buna ziua! Revin cu o intrebare! Medicul mi-a recomandat pt distanta, +2,25 la ochelari si tot +2,25 pt distanta, pt lentile de contact. Aceleasi valori pt vedere de aproape, respectiv +4,00. Mentionez ca port lentile de contact pt distanta de mult timp, si ma simt mai confortabil si vedere mai buna, cu lentilele de contact pt distanta! Aditia ar fi, de +1,75. Deci, medicul mi-a prescris aceleasi valori ,atat pt ochelari, cat si pt lentilele de contact! Este normal acest lucru? Ce lentile multifocale imi recomandati, avand in vederè valorile de mai sus!?

info@videt.ro

Bună ziua!

Este important să luăm în considerare sfatul medicului în urma consultului.

Mai mult decât atât, trebuie să primiți și lentile de probă în urma consultui.

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

De aceea ar fi ideal daca puteți găsi un cabinet care vă poate ajuta cu o consultație pentru adaptare de lentile de contact cu lentile de contact de probă și vă recomandăm să păstrați ambalajele lentilelor.

O zi frumoasă!

Dicu Marian

Buna ziua! Medicul mi-a prescris pt ochelari de vedere +2,25 pt distanta, iar pt vedere de aproape, +4,00. Am intrebat ce lentile de contact pot purta si mi-a spus ca tot 2,25 pt distanta ,iar pt aproape, ochelari de 1,75. Ce lentile nultifocale imi recomandati?

info@videt.ro

BUnă ziua!

Pentru a putea înregistra o comandă de lentile de contact este nevoie de o rețetă pentru lentile de unde avem tipul lentilei(brand, producător) și dioptriile.

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort. De aceea ar fi ideal daca puteți găsi un cabinet care vă poate ajuta cu o consultație pentru adaptare de lentile de contact cu lentile de contact de probă și vă recomandăm să păstrați ambalajele lentilelor.

O zi frumoasă!

BERILA FLORY

Bună ziua! Dacă am o adiție de +1.50 pot sa folosesc aceste lentile? Cum selectez aditia corecta? Mulțumesc!

info@videt.ro

Bună ziua,

În cazul lentilelor de contact multifocale, adiția este exprimată diferit în funcție de brandul lentilelor.

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat (se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

În urma adaptării se va realiza conversia și o să primiți o recomandare pentru lentile de contact.

În prezent, dacă doriți să comandați acest tip de lentile,va trebui să luați legătura cu un medic/specialist pentru adaptarea dioptriilor și ulterior se va putea plasa o comandă.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră,

O zi frumoasă,

Echipa Videt

tel: 031.229.6844

mail: contact@videt.ro

Dranca Marilena

Sunt cele mai bune lentile. Am incercat lentile de la mai multe branduri, dar acestea sunt singurele de la care nu ma ustura ochii si vad si foarte bine cu ele.

info@videt.ro

Bună ziua!

Ne bucurăm că aveți o mare compatibilitate cu aceste lentile de contact.

Cu toate acestea, înainte să vă achiziționați alt brand sau tip de lentile de contact, vă recomandăm să vizitați un medic.

Se va efectua un test de adaptare pe tipul de lentilă comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

O zi frumoasă!

Cristina

Lentilele Air Optix plus HydraGlyde Multifocal se pot utiliza timp de 30 de zile continuu, sau trebuie să le dai jos si puse in solutie la un anumit interval de timp?

info@videt.ro

Bună Cristina,

Producătorul Alcon a realizat aceste lentile cu o frecvență de înlocuire lunară și recomandă îngrijirea zilnică, curățarea și depozitarea peste noapte. Cu toate acestea, Alcon a mai spus că aceste lentile de contact sunt potrivite pentru portul prelungit și este recomandat să fie curățate cu o soluție de dezinfectare cel puțin o dată pe săptămână sau mai des pentru îndepărtarea bacteriilor. Pentru port extins recomandăm să cereți sfatul medicului specialist.

O zi frumoasă, Mihaela - Echipa Videt.ro