Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 lentile)

127.99 Lei
98% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere joi 25.4. Selectează parametrii
Adaugă parametrii și pentru celălalt ochi
Adaugă 34.99 Lei 29.99 Lei
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din Showroom - Afi Park 3 (blvd. G-ral Paul Teodorescu nr. 4G, parter) Gratuit
* Sidebar: Free delivery for orders over 199.00 Lei
127.99 Lei

Pachete speciale

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism sunt ultima versiune de lentile de contact torice de la Alcon din cunoscuta gamă Air Optix. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel. Acest material, denumit Lotrafilcon B, are o transmisibilitate crescută la oxigen și permite oxigenului hrănitor "să treacă" continuu prin lentilă astfel încât ochii să fie sănătoși în orice moment.

Combinație unică de tehnologii

Vederea perfectă si corecția eficientă a astigmatismului sunt garantate datorită lentilelor Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism. Totuși, un sentiment de confort constant în timp ce purtați lentile de contact este la fel de important. Pentru a realiza acest lucru, aceste lentile torice au fost create cu ajutorul a două tehnologii excepționale:
SmartShield™ - Fiecare lentilă este acoperită cu un strat de protecție ultrasubțire. Aceasta acționează ca un scut care protejează suprafața lentilei de impurități si alte depuneri.
HydraGlyde® - Menține senzația de umiditate și hidratare. HydraGlyde împiedică materialul lentilelor să se usuce și le face extrem de confortabile de purtat.
Lentilele Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism au o tentă de culoare pentru o manevrare mai ușoară.

Portul extins

Producătorul Alcon a realizat aceste lentile cu o frecvență de înlocuire lunară și recomandă îngrijirea zilnică, curățarea și depozitarea peste noapte. Cu toate acestea, Alcon a mai spus că aceste lentile de contact sunt potrivite pentru portul prelungit sau continuu până la 6 nopți. Pentru port extins vă recomandăm să cereți sfatul medicului specialist.

Caracteristici - Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 lentile)

Producători: Alcon
Diametru: 14.50
Rază de curbură: 8.70
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 108 Dk/t
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 33%
Numele produsului: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

TopVue Air for Astigmatism (3 lentile)

  • respirabilitate ridicată
  • Lubrifierea cu hialuronat de sodiu
  • Confort pe toată durata zilei
  • Garanție banii inapoi
Preț: 97.00 Lei

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (3)

Aveți întrebări?
Marina

Bună ziua. Înțeleg ca nu mai există lentile de probă torice la dvs. Mi s a transmis din call center. Este adevărat? Văd ca dvs recomandați

info@videt.ro

Bună ziua!

Oferim lentile de probă gratuit doar pentru rețetele cu dioptrie sferică, de la Precision 1 și Dailies Aqua Comfort Plus.

Pentru lentile torice sau multifocale se plasează comandă contra cost la solicitarea clientului pentru marca TopVue Air.

O zi frumoasă!

Razvan

Cele mai groaznice lentile, sunt ok dimineața când sunt fresh, dar comparativ cu acuvue oasys, astea după 12 ore efectiv se usucă și devin inconfortabile, plus pierd claritate. Folosesc soluția tot de la alcon pure moist cu hydraglyde dar degeaba. O sa revin la acuvue

info@videt.ro

Bună ziua!

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale, astfel că este recomandat să le achiziționați după ce primiți lentile de probă și le încercați în cabinetul de specialitate împreună cu medicul dumneavoastră.

Astfel puteți verifica dacă există un grad ridicat de compatibilitate cu produsul.

Dacă v-ați simțit bine cu lentilele de la Acuvue Oasys, recomandarea noastră este să le cumpărați în continuare pe acestea.

O zi frumoasă!

Anonymous

Bună ziua! Ce lentile de contact trebuie sa comand dacă la cele vechi am avut lentile pentru astigmatism cu următoarele valori: dioptrie - 1.75 cu axul 170° și dioptrie de - 1.25 cu axul de 10°. Valoarea cilindrului este aceeași cu dioptria?

info@videt.ro

Bună ziua!

Pentru a ne asigura că plasați comandă conform prescripției, avem rugămintea să ne trimiteți rețeta la adresa contact@videt.ro.

Colegii vă vor ajuta cu interpretarea rețetei și dacă doriți, cu plasarea unei comenzi.

O zi frumoasă!