Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile)

attributesPrimary

marţi 22.1.

cleaner
blank

124.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
Comenzi mai mari de 169 ron
12.00 Lei
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Șos. Mihai Bravu, Nr. 12, Sector 2
Luni – Vineri, 10.00 – 18.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 175

TopVue Air (6 lentile)

Încearcă o alternativă inteligentă!

TopVue Air beneficiază de o transmisibilitate mare a oxigenului și de un nivel ridicat de apă. Tehnologia nouă de producție este o garanție a confortului ridicat.

Preț: 99.00 Lei
Economisește: 25.00 Lei
Mergi la produs
Garantie banii inapoi
Dacă lentilele de contact nu se ridică la nivelul așteptărilor dvs., puteți returna în termen de 60 zile de la livrare, cel mult 4 lentile nefolosite pentru returnarea integrală a banilor.
TOPUL lentilelor lunare
Datorită confortului ridicat din timpul purtării și a prețului avantajos, aceste lentile au devenit rapid cele mai bine vândute lentile lunare.

Comentarii

Adaugă comentariu

Melissa Boicioc

Bună ziua! Aș avea și eu o întrebare. Pentru prima oară mi-am comandat lentile Air Optix plus HydraGlyde, la care este necesar folosirea soluției Opti-Free PureMoist sau AO Sept with HydraGlyde. Eu întotdeauna folosesc lacrimi artificiale, pt. că ochii îmi devin foarte uscați în timp scurt. Oare pot să folosesc orice tip de lacrimi artificiale (pânp acuma am folosit Renu), sau este nevoie de un alt tip de lacrimi artificiale. În acest caz de care? Mulțumesc!

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele de contact Air Optix plus HydraGlyde sunt compatibile cu lacrimile artificiale Renu drops, dacă aveți ochii foarte uscați puteți utiliza picăturile oftalmice: Laim-Care gel drops 10 ml, HYLO-COMOD 10 ml, Systane ultra – acestea sunt foarte eficiente în combaterea senzației de ochi uscat.

O zi frumoasă!

Danuta

Buna ziua In cutie sunt 3 perechi de lentile. Asta inseamna ca o cutie imi este de ajuns pentru 3 luni? O pereche pentru fiecare luna?

info@videt.ro

Bună ziua,

Cutia de Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile) conține 6 lentile cu dioptrie identică. Dacă aveți aceeasi dioptrie pentru ambii ochi, această cutie vă ajunge 3 luni.

O zi frumoasă!

Ticalo Georgiana

Buna ziua Pana acuma 1 an am purtat lentile AIR Optix plus HydraGlyde și am fost foarte mulțumită Dar anul acesta am fost la control și mi-a pus cilindru și mi-au dat niște lentile care vedeam in ceata și îmi uscau f tare ochi ! As dori o pereche de lentile lunare pentru dioptriile : OD SF-1,75 , CYL -0,75 AX 20 și OS SF-1,75 , CYL-0,5, AX 160

info@videt.ro

Bună Georgiana,

Rețeta atașată de tine este pentru ochelari, lentilele de contact nu se fabrică cu parte cilindrică de –0.50.

Singurul produs ce se poate cumpăra la bucată este Topvue Air for Astigmatism, pe care îl găsești aici: https://www.videt.ro/…sm-1-lentila

O zi frumoasă!

Ana

Buna ziua. Aceste lentile se pot folosi si cu soluția SoloCare AQUA?

info@videt.ro

Bună Ana,

Pentru ca aceste lentile să se păstreze lubrifiate pe toată durata purtării și pentru a nu se depune proteine pe suprafața lor, trebuie folosite doar cu soluțiile care conțin agentul de lubrifiere HydraGlyde, Opti-Free PureMoist sau AO Sept with HydraGlyde.

O zi frumoasă!

Mihaela Popescu

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, are este diferenta intre lentilele Air Optix plus HydraGlyde si lentilele Air Optix Aqua? Multumesc!

roz

Am luat o cutie si nu mi se potrivesc, vad in ceata cu ele. Imi plac mai mult Bioinfinity.

Ciubotaru Claudia

Buna,port lentilele Night&day Aqua de la Alcon de cativa ani si sunt foarte multumita.Nu le scot decat cand le inlocuiesc. As incerca aceste lentile noi, dar vad in descriere ca se pot purta doar 6 nopti.Sa inteleg ca le pot purta 6 nopti ,apoi le tin in solutia speciala si le mai pot purta inca 6 nopti .samd?Multumesc!

info@videt.ro

Bună Claudia,

Lentilele Air Optix plus HydraGlyde au modul de purtare extins, 6 zile cu port continuu, iar în ziua a 7 trebuie puse în soluție de întreținere pe o perioadă de minim 6 ore.

Dorim să îți reamintim că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și orice schimbare de produs se realizează doar în cabinetul medicului tău oftalmolog.

O zi plăcută Echipa Videt.ro

Cristina

Buna ma interesează achiziționarea unor lentile de contact care pot fi purtate timp de o lună fără a le tot scoate seara însă am dioptrii OD : -8,50, raza de curbura 8,6 diametru 14,2 iar la OS -6 cyl -0,75 Ax 70,raza de curbura 8,7 diametru 14,50 diagnostic astigmatism miopic ce îmi recomandați

info@videt.ro

Bună ziua,

Conform prescripției dumneavoastră aveți nevoie de un set de lentile ce conțin doar dioptrie sferică și un set de lentile torice pentru astigmatism ( conțin dioptrie sferică, cilindrică, ax). Pentru a putea adopta modul de purtare continuu trebuie să aveți acordul medicului dumneavoastră oftalmolog.

Pentru OD cu dioptria de –8.50 puteți alege următoarele lentile ce permit portul permanent(zi/no­apte)

Pentru OS cu dioptria de –6 cyl –0,75 Ax 70 puteți alege următoarele lentile ce permit portul permanent(zi/no­apte)

Pentru alegerea produsul optim pentru dumneavoastră trebuie să vorbiți cu medicul dumneavoastră.

O zi plăcută Echipa Videt.ro

Ana maria

Buna seara ma intereseaza si pe mine sa aflu o parere .pt lentilele de contact. O.D +75 OS +1;00. R 8,4. 14,2

info@videt.ro

Bună ziua,

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® completează Familia AIR OPTIX®, familia lentilelor de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate ridicată la oxigen.

Combinând Tehnologia SmartShield™ a lentilelor AIR OPTIX cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obţinut o lentilă de contact care oferă protecţie remarcabilă împotriva depunerilor şi o hidratare de durată care susţine portul confortabil din ziua 1 până în ziua 30. În combinație cu soluția Ao sept plus Hydraglyde, lentila își păstrează proprietățile pe toată perioada purtării.

O zi frumoasă! Echipa Videt.ro

Lentile de contat AIR OPTIX plus HydraGlyde

Atenție! Pentru ca aceste lentile să se păstreze lubrifiate pe toată durata purtării și pentru a nu se depune proteine pe suprafața lor, trebuie folosite doar cu soluțiile care conțin agentul de lubrifiere HydraGlyde, Opti-Free PureMoist sau AO Sept with HydraGlyde.

Air Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, innovative, de la Alcon și sunt noua versiunea îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt concepute pentru a corecta defectele de vedere sferice și sunt potrivite pentru portul continuu, datorită permeabilității crescute a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară.

Air Optix plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 6 lentile. Oferim, de asemenea și cutii mai mici cu lentile de contact Air Optix Plus Hydraglyde.

Tehnologia Moisture Matrix

Tehnologia Moisture Matrix, patentată de Alcon, ajută lentilele să-și păstreze și să-și mențină umiditatea. Acestă umiditate suplimentară oferă un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, pe durata întregii luni.

Tehnologia SmartShield

În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt echipate cu tehnologia SmartShield, de la Alcon, care ajută, de asemenea, la menținerea umidității optime. Tehnologia SmartShield ajută la reducerea depunerilor de lipide și alte depozite pe suprafața lentilelor, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

Lentile de contact destinate portului extins

Air Optix plus HydraGlyde pot fi purtate în regim continuu, timp de 6 nopți. Este foarte important să urmați sfatul oftalmologului cu privire la acest regim de purtare care nu este potrivit pentru toți purtătorii de lentile de contact.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 110 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Termen de valabilitate: minim 32 de luni
Nivel de apă: 33%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da