Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile)

114.00 Lei

Disponibil > 1000 buc. Garanție 365

Garanția Videt.ro: Timp de 365 de zile îți garantăm schimbarea produsului! Mai multe informații...

attributesPrimary

marţi 22.8.

cleaner
blank
Air Optix plus HydraGlyde (6 lentile) - Alcon
  • Livrare GRATUITĂ!

Nr. voturi 165

Lentile de contat AIR OPTIX plus HydraGlyde

Atenție! Pentru ca aceste lentile să se păstreze lubrifiate pe toată durata purtării și pentru a nu se depune proteine pe suprafața lor, trebuie folosite doar cu soluțiile care conțin agentul de lubrifiere HydraGlyde, Opti-Free PureMoist sau AO Sept with HydraGlyde.

Air Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, innovative, de la Alcon și sunt noua versiunea îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt concepute pentru a corecta defectele de vedere sferice și sunt potrivite pentru portul continuu, datorită permeabilității crescute a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară.

Air Optix plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 6 lentile. Oferim, de asemenea și cutii mai mici cu lentile de contact Air Optix Plus Hydraglyde.

Tehnologia Moisture Matrix

Tehnologia Moisture Matrix, patentată de Alcon, ajută lentilele să-și păstreze și să-și mențină umiditatea. Acestă umiditate suplimentară oferă un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, pe durata întregii luni.

Tehnologia SmartShield

În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt echipate cu tehnologia SmartShield, de la Alcon, care ajută, de asemenea, la menținerea umidității optime. Tehnologia SmartShield ajută la reducerea depunerilor de lipide și alte depozite pe suprafața lentilelor, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

Lentile de contact destinate portului extins

Air Optix plus HydraGlyde pot fi purtate în regim continuu, timp de 6 nopți. Este foarte important să urmați sfatul oftalmologului cu privire la acest regim de purtare care nu este potrivit pentru toți purtătorii de lentile de contact.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Dioptrii: de la -12.00 până la +8.00
Termen de valabilitate: minim 32 de luni
Frecvența de înlocuire: 1-30 de zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Lotrafilcon B
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Nivel de apă: 33%
Transmisibilitate oxigen: 110 Dk
Diametru: 14.2
Filtru UV: Nu
Cantitate: 6 lentile
Producător: Alcon
Curbură: 8.6

Comentarii

Adaugă comentariu

Cristina

Buna ma interesează achiziționarea unor lentile de contact care pot fi purtate timp de o lună fără a le tot scoate seara însă am dioptrii OD : -8,50, raza de curbura 8,6 diametru 14,2 iar la OS -6 cyl -0,75 Ax 70,raza de curbura 8,7 diametru 14,50 diagnostic astigmatism miopic ce îmi recomandați

info@videt.ro

Bună ziua,

Conform prescripției dumneavoastră aveți nevoie de un set de lentile ce conțin doar dioptrie sferică și un set de lentile torice pentru astigmatism ( conțin dioptrie sferică, cilindrică, ax). Pentru a putea adopta modul de purtare continuu trebuie să aveți acordul medicului dumneavoastră oftalmolog.

Pentru OD cu dioptria de –8.50 puteți alege următoarele lentile ce permit portul permanent(zi/no­apte)

Pentru OS cu dioptria de –6 cyl –0,75 Ax 70 puteți alege următoarele lentile ce permit portul permanent(zi/no­apte)

Pentru alegerea produsul optim pentru dumneavoastră trebuie să vorbiți cu medicul dumneavoastră.

O zi plăcută Echipa Videt.ro

Ana maria

Buna seara ma intereseaza si pe mine sa aflu o parere .pt lentilele de contact. O.D +75 OS +1;00. R 8,4. 14,2

info@videt.ro

Bună ziua,

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® completează Familia AIR OPTIX®, familia lentilelor de contact lunare din silicon hidrogel, cu transmisibilitate ridicată la oxigen.

Combinând Tehnologia SmartShield™ a lentilelor AIR OPTIX cu Matricea de hidratare HydraGlyde® s-a obţinut o lentilă de contact care oferă protecţie remarcabilă împotriva depunerilor şi o hidratare de durată care susţine portul confortabil din ziua 1 până în ziua 30. În combinație cu soluția Ao sept plus Hydraglyde, lentila își păstrează proprietățile pe toată perioada purtării.

O zi frumoasă! Echipa Videt.ro