Air Optix Colors - fără dioptrie (2 lentile)

Comentarii

Fii primul care lasă un comentariu.

Lentile de contact Air Optix Colors

Sunt versiunea colorată a lentilelor de contact Air Optix Aqua. Pentru folosirea versiunii color a lentilelor Air Optix Aqua, purtătorii lentilelor clasice Air Optix Aqua, nu au nevoie de recomandarea opticianului deoarece lentilele color păstrează aceeași parametrii ca și cele clasice.

Tehnologia 3 nuanțe

Air Optix Colors sunt fabricate prin tehnologia aplicării vopselei în trei straturi, fapt care asigură o acoperire mare a culorii originale a irisului făcând , de asemenea aspectul ochiului mai profund. Culorile de bază acoperă culoarea naturală a irisului, inelul exterior evidențiază marginile irisului iar cel interior adaugă perspectivă în profunzime. Efectul obținut prin purtarea acestor lentile colorate este unul natural și totodată senzual.

Lentilele de contact sunt disponibile în 7 nuanțe
  • Blue(Albastru)
  • BriliantBlue(Al­bastru Strălucitor)
  • Brown(Maro)
  • GemstoneGreen(Verde Smarald)
  • Gray(Gri)
  • Green(Verde)
  • SterilingGray(Gri Argintiu)

Ajustarea materialului de suprafață

Materialul principal, folosit pentru a produce lentilele Air Optix Colors este silicon hidrogel Lotrafilcon B, care este prevăzut cu un strat de plasmă. În timpul ajustării, suprafața lentilelor nu conține particule încărcate electric cea ce face să fie rezistentă la depunerile proteice și impurițăților.

Lentilele Air Optix Colors sunt destinate folosirii zilnice și ocazionale. Nu sunt recomandate pentru portul permanent. Lentilele trebuie scoase de pe ochi seara și depozitate în suportul pentru lentile de contact.

Efectul colorat final

Efectul final de culoare a ochiului este influențat de mai mulți factori. Este cunoscut faptul că urmele naturale inchise la culoare ale irisului sunt mai greu de acoperit. Efectul colorat produs prin purtarea lentilelor de contact este de asemenea influențat de vestimentatie. Efectul lentilelor de contact colorate va fi diferit în lumina zilei fața de, de exemplu, în lumina artificială dintr-un club.
Oferim de asemenea lentile colorate Air Optix Colors în versiunea cu dioptrii.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 2 lentile
Dioptrie: 0
Permeabialitatea oxigenului: 110 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 33%
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Filtru UV: Nu