Air Optix Colors - cu dioptrie (2 lentile)

Comentarii

Adaugă comentariu

Costache Ioana

Am facut comanda la aceste lentile cu dioptrii, +2,25,am primit comanda si surpriza care am avut-o sunt fara dioptrii!Vreau sa spun ca le-am desigilat ,si nu stiu daca pot sa le mai schimb ,am paatrat ambalajul.Astept raspuns!+

info@videt.ro

Bună Ioana,

Toate produsele comercializate de e-shopul nostru au certificat de calitate și garanție, te rugăm să ne contactezi la nr de telefon 0733 348 395 pentru a rezolva cât mai repede situația ta.

O zi plăcută!

Sandu Mihaela

Buna ziua, Ce termen de garantie au?

info@videt.ro

Bună Mihaela,

Toate produsele Air Optix Colors existente in stocul nostru au termenul de valabilitate anul 2021, frecventa de înlocuire pentru acest produs este de 1–30 de zile din momentul desigilării.

În ceea ce privește garanția produselor o găsești accesând următorul link: https://www.videt.ro/…turnare.html

O zi frumoasă!

Roxana Oltean

Buna ziua, Cu ce soluție de curățare și întreținere sunt compatibile? Mulțumesc

info@videt.ro

Bună Gabriela,

Lentilele Air Optix Colors sunt compatibile cu orice soluție multifuncțională de pe eshop-ul nostru.

O zi plăcută!

Milicu Gabriel

Buna ziua. In cazul purtarii zilnice, dupa ce perioada trebuie inlocuite? Multumesc.

info@videt.ro

Bună Gabriel,

Lentilele de contact Air Optix Colors au frecvența de înlocuire de 1–30 de zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist.

O zi plăcută!

Lentile de contact Air Optix Colors

Sunt versiunea colorată a lentilelor de contact Air Optix Aqua. Pentru folosirea versiunii color a lentilelor Air Optix Aqua, purtătorii lentilelor clasice Air Optix Aqua, nu au nevoie de recomandarea opticianului deoarece lentilele color păstrează aceeași parametrii ca și cele clasice.

Tehnologia 3 nuanțe

Air Optix Colors sunt fabricate prin tehnologia aplicării vopselei în trei straturi, fapt care asigură o acoperire mare a culorii originale a irisului făcând, de asemenea aspectul ochiului mai profund. Culorile de bază acoperă culoarea naturală a irisului, inelul exterior evidențiază marginile irisului iar cel interior adaugă perspectivă în profunzime. Efectul obținut prin purtarea acestor lentile colorate este unul natural și totodată senzual.

Lentilele de contact sunt disponibile în 7 nuanțe
  • Blue(Albastru)
  • BriliantBlue(Al­bastru Strălucitor)
  • Brown(Maro)
  • GemstoneGreen(Verde Smarald)
  • Gray(Gri)
  • Green(Verde)
  • SterilingGray(Gri Argintiu)

Ajustarea materialului de suprafață

Materialul principal, folosit pentru a produce lentilele Air Optix Colors este silicon hidrogel Lotrafilcon B, care este prevăzut cu un strat de plasmă. În timpul ajustării, suprafața lentilelor nu conține particule încărcate electric cea ce face să fie rezistentă la depunerile proteice și impurițăților.

Lentilele Air Optix Colors sunt destinate folosirii zilnice și ocazionale. Nu sunt recomandate pentru portul permanent. Lentilele trebuie scoase de pe ochi seara și depozitate în suportul pentru lentile de contact.

Efectul colorat final

Efectul final de culoare a ochiului este influențat de mai mulți factori. Este cunoscut faptul că urmele naturale inchise la culoare ale irisului sunt mai greu de acoperit. Efectul colorat produs prin purtarea lentilelor de contact este de asemenea influențat de vestimentatie. Efectul lentilelor de contact colorate va fi diferit în lumina zilei fața de, de exemplu, în lumina artificială dintr-un club.
Oferim de asemenea lentile colorate Air Optix Colors în versiunea fără dioptrii.

Caracteristici

Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 2 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 110 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 33%
Dioptrie: de la -8.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Filtru UV: Nu