Air Optix Aqua Multifocal (6 lentile)

221.00 Lei
97% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere marţi 5.3. Selectează parametrii
Adaugă 34.99 Lei 29.99 Lei
Livrare gratuită la acest produs
221.00 Lei

Pachete speciale

AIR OPTIX® AQUA Multifocal

Alcon a întrerupt producția pentru Air Optix Aqua Multifocal și a introdus o nouă versiune, Air Optix plus HydraGlyde Multifocal. Dacă parametrii comandanți nu sunt disponibili în gama Air Optix Aqua, trimitem versiunea nouă la același preț. Alcon recomandă trecerea la noua versiune fără a consulta un oftalmolog.

Sistemul AQUA Moisture

lubrifiază și menține confortul pe tot parcursul zilei.

Precision Profile™ Design

asigură o viziune clară, fără întreruperi ale vederii, tranziții line între distanțele vizuale.

Materialul SIlicon-Hidrogel

permite de până la 5 ori mai mult oxigen la nivelul ochiului, senzația este una de sănătate oculară și prospețime, în fiecare zi, pe tot parcursul zilei.

Lentilele AIR OPTIX® AQUA Multifocal sunt recomandate pentru port zilnic, cu frecvență de înlocuire lunară. Pot fi purtate și noaptea, până la 6 nopți, consecutiv. Pentru portul extins vă recomandăm să cereți sfatul medicului specialist!

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici - Air Optix Aqua Multifocal (6 lentile)

Producători: Alcon
Rază de curbură: 8.60
Diametru: 14.20
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Add: +1.00, +2.00, +2.50
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 138 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 33%
Numele produsului: Air Optix Aqua Multifocal
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Dispozitiv medical: Da

O alternativă
inteligentă

TopVue Air Multifocal (6 lentile)

  • respirabilitate ridicată
  • Lubrifierea cu hialuronat de sodiu
  • Confort pe toată durata zilei
Preț: 163.99 Lei

Alte persoane au achiziționat și

Comentarii (7)

Aveți întrebări?
Raluca

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu dimensiunea corecta pt lentile multifocale , avand urmatoarea prescriptie:; Ochi drept : distanta +1,50 , aproape + 2,75 Ochi stang : distanta +1,25, aproape +2,50 Dp la distanta este 58 Dp la aproape este 56 Multumesc

info@videt.ro

Bună ziua!

Dacă doriți să vă achiziționați lentile de contact trebuie să faceți și un test de adaptare pe tipul de lentila comandat(se verifica dioptria, se face conversia dioptriilor de pe ochelari pe lentile de contact și ar trebui să primiți și lentile de probă).

Sunt mai multe opțiuni și noi recomandăm achiziționarea lor după ce faceți și o consultație cu lentile de probă, unde se urmărește centrarea lentilei, mobilitatea ei, precum și gradul de confort.

O zi frumoasă!

Ceausu Ionela

Buna ziua! Ma intereseaza lentile de contact progresive, mentionez ca la ochiul drept am +3,25;-1,25 iar la stangul +3; -1. Alte caracteristici nu am pe reteta. Ma puteti ajuta, va rog?

info@videt.ro

Bună ziua,

Pentru a putea înregistra o comanda de lentile de contact este nevoie de o rețetă specială pentru lentile de unde avem tipul lentilei(brand, producător) și dioptriile.

În cazul lentilelor progresive, adiția, poate fi exprimată în moduri diferite în funcție de brandul lentilelor și este foarte important să avem o adaptare și recomandare pe brandul pe care urmează să-l achiziționăm.

De aceea ar fi ideal daca puteți găsi un cabinet care vă poate ajuta cu o consultație pentru adaptare de lentile de contact cu lentile de contact de probă și vă recomandăm să păstrați ambalajele lentilelor.

Dacă locuiți în București, vă puteți programa la o consultație gratuită cu lentile de contact de probă. Consultația se efectuează în baza unei programări.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare suntem la dispoziția dumneavoastră,

O zi frumoasă,

Echipa Videt

tel: 031.229.6844

mail: contact@videt.ro

Minea Alexandra

Buna ziua! Sigur aveti air optic aqua?

info@videt.ro

Bună ziua!

Vă informăm că avem lentile Air Optix Aqua Multifocal în depozitul central.

Dacă doriți să verificăm disponibilitatea conform rețetei dumneavoastră, ne puteți atașa o fotografie cu rețeta pe adresa de e-mail contact@videt.ro (L-V: 09:00 - 18:00, S: 10:00 - 14:00).

O zi frumoasă!

Raluca

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cum completez pentru comanda urmatoarea reteta : Tip: multifocala Raza: 8.6 mm rDiametru: 14.0 mm OD: cilindru: -1.0 ax: 175.0 ° OS: cilindru: -0.5 ax: 3.0 ° Obs: add low +00.75 Multumescv mult de ajutor

info@videt.ro

Bună Raluca,

Din păcate nu te putem ajuta cu realizarea unei comenzi, prescripția ta este pentru ochelari(lentilele de contact nu se fabrică cu parte cilindrică de -0.50 respectiv -1.00), iar conform prescripției atașate ai nevoie de lentile multifocale pentru astigmatism, iar eshop-ul nostru nu comercializează acest tip de lentile de contact.

Zi frumoasă!

Camelia

Buna ziua, Este prima oara cind comand. Reteta mea scrie +1,25 OD, +1,25 OS pentru distanta si +3,25 ambii ochi ptr. citit . Aditie 2,00. Puteti sa-mi spuneti cum sa comand . Presupun ca este ok, 1 cutie ptr. ambii ochi fiind aceeasi dioptrie. Multumesc

info@videt.ro

Bună Camelia,

Lentilele Air Optix Aqua Multifocal se realizează cu valori variabile pentru adiție, LO (≤+1.25), MED (+1.50 to +2.00), HI (+2.25 to 2.50). Este indicat ca pentru prima utilizare să primiți lentile de probă din parte medicului oftalmolog, acesta este singurul care vă poate recomanda valoarea optimă pentru dumneavoastră.

Puteți încerca lentilele TopVue Air Multifocal, ce se pot achiziționa la bucată și se fabrică cu adiție fixă de 2.00 și nu variabilă ca în cazul lentilelor Air Optix Aqua Multifocal.

Găsiți lentilele TopVue Air Multifocal aici: https://www.videt.ro/…al-1-lentile.

Zi frumoasă!

Liviu Vasiliu

Buna Ziua, Va rog frumos dacă vreți sa ma ajutați sa înțeleg cum trebuie sa completez rubricile pentru a comanda lentile de contact. Rețeta spune asa OD +1,0 distanta; +2,75 citit: OS +1,25 d; +3,0 c . Mulțumesc mult

info@videt.ro

Bună Liviu,

Conform rețetei furnizate ai nevoie de lentilele Air Optix Multifocal OD +1.00 ADD MED OS +1.25 ADD MED.

O zi frumoasă!

Anonymous

Buna ziua. Ma numesc Gabriela Marginean si am o intrebare : lentilele AIR OPTIX® AQUA Multifocal -10 sunt pentru miopie ? Multumesc

info@videt.ro

Bună ziua,

Lentilele Air Optix Multifocal sunt pentru Prezbiopie, corectează atât vederea de aproape cât și intermediar și distanță. O zi frumoasă, Echipa Videt.ro