Acuvue Vita (6 lentile)

149.00 Lei 138.57 Lei
90% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 6.12. Stock day info: Today 6. decembrie Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 6. decembrie Selectează parametrii
Adaugă
29.64 Lei
delivery Cost livrare:
Fan Courier
Ridicare din locații fixe
Comenzi de minim 199 Lei

7.99 Lei
5.99 Lei
Gratuit
149.00 Lei 138.57 Lei

Lentile de contact Acuvue Vita

Acuvue Vita sunt lentile de contact sferice, fabricate de Johnson&Johnson, care promit un confort sporit datorită tehnologiei avansate de producere. Materialul silicon-hidrogel, Senofilcon, asigură o transmisibilitate mare a oxigenului. Datorită designului unic EDGE INFINITY™, aceste lentile au marginile subțiate și netede, așa că disconfortul ce poate să apară în timpul clipirii să fie minim pentru un confort maxim și fără iritații.

Tehnologia Hydramax™

Lentilele de contact Acuvue Vita au un sistem elaborat de hidratare, care maximizează cantitatea de lubrifiant pe toată suprafața lentilei. Lentilele sunt concepute să rămână hidratate și lubrifiate pe toată perioada de o lună, datorită lipidelor și a altor agenți de lubrifiere conținuți.

Cea mai bună protecție UV

Aceste lentile de la Johnson&Johnson au inclus și un filtru eficient împotriva radiațiilor UVA și UVB, blocând până la 90% din acestea. Pentru o mai bună protecție, însă, e recomandat să purtăm întotdeauna ochelari de soare. Lentilele de contact protejează doar o mică parte din globul ocular, în timp ce ochelarii de soare protejează toată partea acestora, inclusiv pielea delicată din jurul lor.
Caracteristici
Producători: Johnson and Johnson
Rază de curbură: 8.80, 8.40
Diametru: 14.00
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 147 DK/t
Frecvența de înlocuire: 30 de zile
Nivel de apă: 41%
Numele produsului: Acuvue Vita
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Senofilcon C
Filtru UV: Da
O alternativă
inteligentă

TopVue Air (6 lentile)

  • respirabilitate ridicată
  • conținut ridicat de apă
  • hidratare pe bază de hialuronat de sodiu
Preț: 59.40 Lei
O alternativă
inteligentă

Comentarii (3)

Aveți întrebări?

Bianca

Buna ziua! Care ar fi raza de curbura pentru o axa de 110 grade?

Răspuns

info@videt.ro

Bună Bianca,

Raza de curbură este un parametru individual ce nu are legătura cu valoarea ax-ului. Pentru a vedea exact ce rază de curbură au ochii tăi trebuie să realizezi un consult oftalmologic special pentru lentile de contact, medicul oftalmolog este singurul care îți poate furniza datele specifice ochilor tăi.

Zi frumoasă!

Adryan

Daca am curbura de 8.7 e vreo problema

Răspuns

info@videt.ro

Bună Adryan,

Diferența între raza de curbură de 8.7 și 8.8 este infimă, teoretic nu ar putea apărea nici o problemă, însă nu uita că lentilele de contact sunt dispozitive medicale și orice schimbare de produs se realizează doar în cabinetul medicului tău oftalmolog.

O zi frumoasă!

Delia

Buna seara!Port lentile de contact bilunare Acuvue Oasys Hydraclear Plus,dar as dori sa trec la varianta cu port lunar.As dori sa stiu daca imi recomandati sa le incerc pe cele de la Acuvue Vita.Multumesc!

Răspuns

info@videt.ro

Bună Delia,

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale și orice recomandare sau modificare de produs se realizează doar în cabinetul medicului tău oftalmolog.

Lentilele Acuvue Oasys și Acuvue Vita prezintă aceeași parametrii(raza de curbură și diametru) cel mai probabil nu o să întâmpini probleme de adaptare cu acest produs. O zi plăcută!