Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lentile)

attributesPrimary

miercuri 21.8.

cleaner
blank
Adaugă
22 Lei

119.00 Lei

Metoda de livrare

FanCourier FanCourier – Național
Servicii de curierat rapid
Acoperire națională – 0 km suplimentari
Ramburs (numerar)
Comenzi mai mari de 129 ron
15.00 Lei
GRATUIT

ShowRoom
Ridicare din Showroom – București
Șos. Calea Dorobanților, nr 126–130, sector 1, București
Luni – Vineri, 09.00 – 20.00
Sâmbătă:10.00 – 15.00
Plata Magazin
Showroom Card
GRATUIT GRATUIT


Nr. voturi 151

Comentarii

Adaugă comentariu

Mihaela

Buna ziua! Daca pe reteta mea scrie ca am la un ochi cilindrul -1.0, dar nu gasesc nicaieri pe internet lentile cu astfel de cilindru, este vreo problema daca aleg cilindrul de -0.75?

info@videt.ro

Bună Mihaela,

Cel mai probabil prescripția ta este pentru ochelari, nu pentru lentilele de contact. Lentilele de contact nu se fabrică cu dioptrie cilindrică de –1.00, pentru a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special pentru acestea.

Dacă ești din București te așteptăm la un consult pentru lentile de contact- gratuit. Optica noastră este pe Calea Dorobanților 126–130.

Zi frumoasă!

Lacrimioara Maria

Sunt absolut senzationale!!!! Dupa 6 luni in care am purtat B&L 2HD diferenta este colosala! Sunt extrem de incantata de ele. Pe langa faptul ca sunt extrem de finute, nu mai am nevoie de picaturi, in conditiile in care cu celelalte aveam nevoie de picaturi aproape din ora in ora! Recomand cu incredere. Iar despre Videt, numai cuvinte de lauda! O sa revin in curand cu o noua comanda. Multumesc.

Andreea Cornoiu

Buna ziua, Pe reteta de la dvs scrie asa: OD: CYL - -2.75, AX - 20, BC - 8.7 OS: CYL - -1.75, AX - 170, BC - 8.7 Diagnostic: Astigmatism simplu Daca nu am selectat ce trebuie, va rog sa ma contactati. Multumesc, Andreea

ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM- lentile de contact torice, cu absorție mare de oxigen și o stabilizare perfectă pe ochi!

Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS

Transmisibilitatea crescuta, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului)- asigură confort susținut în purtare; în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de 1 săptămână zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins vă rugăm să cereți sfatul medicului specialist.
Agent de hidratare – lentila este ultra-netedă și moale iar senzația este una sănătoasă.

Design BLINK STABILIZED™

design inovator cu patru zone de stabilitate; la fiecare clipire, lentila rămâne poziționată corect, oferind o imagine clară și stabilă, naturală.

Filtru UV

Lentilele conțin filtru UV; blochează, în medie, peste 96% UV-A si 99% UV-B.

Lentilele de contact ACUVUE® OASYS® sunt o alegere ideala pentru utilizatorii lentilelor de contact și pentru cei care suferă de senzația de ochi uscat și pentru cei care lucrează multe ore în fața calculatorului sau lucrează în spații dotate cu aer condiționat.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Caracteristici

Producători: Johnson and Johnson
Diametru: 14.50
Rază de curbură: 8.60
Număr lentile pe cutie: 6 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 129 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 14 zile
Termen de valabilitate: minim 24 de luni
Nivel de apă: 38%
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.75
Dioptrie: de la -9.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Senofilcon A
Pot dormi cu lentilele acestea?: Da
Filtru UV: Da