Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lentile)

163.00 Lei
98% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. joi 2.2. Selectează parametrii
163.00 Lei
Ridicare din punctele Easybox / Packeta de la 5.99 Lei
Ridicare din showroom - Galati (Shopping City) Gratuit
Ridicare din showroom - Sun Plaza Gratuit
Ridicare din Videt Delfinului (Pantelimon 245, bl.51, parter) Gratuit
Livrare prin curier de la 11.99 Lei
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
Ridicare din showroom - Brândușelor 2-4 (vis-a-vis de Mall Vitan) Gratuit

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism

Aceste lentile de contact extra-confortabile Johnson & Johnson fac parte dintr-o categorie mică de lentile torice zilnice din silicon-hidrogel. Sunt destinate corecției astigmatismului și oferă o gamă variată de combinații de parametri. 1 cutie conține 30 de lentile.

O soluție convenabilă pentru astigmatism

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism concepute pentru a putea ține pasul chiar și cu cel mai agitat stil de viață.
Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism sunt perfecte atât pentru practicarea sporturilor cât și pentru zile liniștite și pot fi ușor schimbate cu ochelarii de vedere atunci când nu dorești să le utilizezi.
Schimbarea zilnică a lentilelor elimină complet grija de a-ți îngriji lentilele și nu necesită accesorii suplimentare.
Pentru lentilele de contact torice, este foarte important ca lentilele să fie poziționate corect atunci când le porți.  Pentru  lentilele Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism, stabilizarea este sporită de un design unic de Stabilizare la Clipire®. Acest design al lentilelor funcționează o dată cu mișcarea naturală a pleoapei, iar lentilele rămân în locul potrivit. Astfel, vei avea o vedere perfectă oriunde vei privi..

Material respirabil cu filtru UV

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism sunt realizate din silicon-hidrogel. Datorită permeabilității ridicate a acestui material, ochii tăi vor avea o rezervă suficientă de oxigen pe durata purtării.
. Johnson & Johnson folosește technologia HydraLuxe™ pentru lentilele de contact.. HydraLuxe™ este o soluție cu o compoziție moleculară foarte similară cu lacrimile naturale și se regăsește atât pe suprafața lentilei cât și în interior, asigurând eliminarea oricărui simptom sau senzație asociată cu sindromul ochiului uscat..
Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism conțin cela mai mare categorie posibilă de filtru UV. Aceste lentile blochează 99.9% din radiațiile UVB și 96.1%  din radiațiile UVA, protejându-ți astfel ochii de soare. Însă, deoarece aceste lentile nu acoperă ochiul în întregime, nu uita să-ți asiguri o protecție totală împotriva radi­ațiilor solare nocive, folosind ochelarii de soare.  Materialul din care sunt confectionate len­tilele are o culoare albastră,care ajută în plus la utilizarea len­tilelor, și un semn vertical adițional pe suprafața lentilei care indică poziția corectă a lentilelor pe ochi.

Caracteristici - Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism (30 lentile)

Producători: Johnson and Johnson
Rază de curbură: 8.50
Diametru: 14.30
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Termen de valabilitate: minim 12 de luni
Permeabialitatea oxigenului: 121 Dk/t
Nivel de apă: 38%
Numele produsului: Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -9.00 la +4.00
Pot dormi cu lentilele acestea?: Nu
Materialul lentilelor: Senofilcon A
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Comentarii